seo voor google

SEO voor Google

Iedereen op pagina 1 van GooGLE

Zoveel belofte’s, zoveel software, zoveel betalende diensten die je beloven op de kortste keren op pagina 1 van Google te verschijnen.Let op! Seo voor Google is geen absolute wetenschap. Ben je op zoek naar de juiste manier om zelf een steentje bij te dragen? We adviseren u hoe je de basistechnieken onder de hand krijgt. Voor dure bureau’s in te huren kan je zelf ook al een heel deel bijdragen.


Wat jezelf doet spaart budget uit!

Laat ons niet flauw doen. We gaan niemand ‘zand in de ogen strooien’! Je komt niet van de ene op de andere dag terecht op de eerste pagina van Google, daarvoor moet je toch wel aan heel wat voorwaarden voldoen. Is het mogelijk? Een volmondige JA! Gebruik je gezond verstand en pas de adviezen die we aanreiken. Hiermee bent u al een heel eind op weg naar succes!

EERST DE KEYWORDS ANALYSEREN

Laat ons een voorbeeld geven waarom sleutelwoorden (keywords) erg belangrijk zijn. Stel, je bent zaakvoerder van een bedrijf dat een nieuwe soort appels naar België wil brengen. Je zal nooit een goede positie kunnen verkrijgen door het keyword ‘appels’ te gebruiken. De concurrentie is te groot op internet. Maar stel dat jouw appels bio en 30% meer vitamines bevatten, dan krijg je een ander gegeven. Je keyword ‘bio appels veel vitaminen’ zal veel meer mogelijkheden geven. Wij doen een professionele analyse en reiken de beste sleutelwoorden aan. SEO voor Google vraagt je gezond verstand te gebruiken, en dat leren we je aan!


Seo voor google, advies dat werkt

We gaan bij het adviseren tewerk met de modernste technieken, we zoeken naar termen die jou uniek maken. We zoeken naar de woorden die je moet gebruiken. Kortom, wij adviseren je. Je krijgt van ons een volledig uitgeschreven rapport met een opsomming van keywords en hun initiële waarde. En dan komt de volgende stap. Ze juist gebruiken, maar ook daar ben je snel mee weg! Dit kan wel eens de belangrijkste investering in je onlien toekomst zijn, Seo voor Google, het juiste advies werkt!

Hoe gaat dit in z’n werk, SEO voor Google?

Analyse en advies

 • 01

  Een gesprek brengt ons tot het doel. Het selecteren van de juiste doelgroep, de juiste woorden. Dan is het aan ons. Analyseren wat voor jou beter kan werken.

 • 02

  Na het aanreiken van de goede sleutelwoorden geven we je advies bij het verwerken ervan in je teksten. Die teksten komen op jou website, op de juiste plaats. En heb je een webbouwer? Dan maken we alles klaar voor hem zodat hij er verder mee kan.

Een permanent proces

 • 01

  Zoekwoordonderzoek is een permanent proces. We leren je hoe je in de toekomst zelf aan de slag kan, hoe je zelf de beste keywords kan vinden en samenstellen.

 • 02

  Je kan zelf enkele tools gebruiken die GRATIS zijn om je keyword onderzoek te stroomlijnen. We leren en adviseren je op welke manier e tewerk moet gaan!

 • 03

  Seo voor Google, het is echt wel mogelijk te jezelf te onderscheiden! Laat je nooit vertellen dat het niet kan! Werk je op de juiste manier dan ga 1000 – den euro’s besparen en een veelvoud verdienen. Dat is wat seo voor Google uiteindelijk betekent, gevonden worden en nieuwe klanten aantrekken via je online activiteiten en website.

 • 04

  Wist u dat we reeds ondernemingen hun omzet gevoelig hebben laten stijgen door enkele adviezen? Hun investering is reeds in een veelvoud terugbetaald. En ze kunnen nu zelf verder aan de slag. Wat men ook mag zeggen, je kan zelf echt aan de slag, en wij adviseren u hierbij. Bekijk de case op deze pagina, klik hier.