Eric Gebruers, het kan anders en beter.


Een wildgroei van ‘coaches’ en ‘trainers’. Dat is wat we vandaag vaststellen.

Ondernemers adviseren is een verantwoordelijkheid die je enkel kan opnemen als je er een heel deel passie en idealisme insteekt. Je moet je opdrachtgever helpen, adviseren en motiveren.  

Het succes van zijn inspanningen zijn onze grootste voldoening.

 

Eric Gebruers, uw persoonlijk adviseur

Uw adviseur, Eric Gebruers, staat steeds voor u paraat.

Wie is hij?

Eric Gebruers is al jarenlang een bevlogen en enthousiast marketeer en ondernemer die kan terugkijken op heel wat jaren ervaring in het implementeren/toepassen van marketingstrategieën.

Daarnaast publiceert hij regelmatig zijn visie over marketing voor kleine en middelgrote ondernemingen op Linkedin en deelt hij graag zijn kennis met collega-ondernemers.

Eric draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Je zult hem nooit betrappen op ingewikkeld vakjargon.  Als geen ander vertaalt hij op een heldere en inspirerende manier theoretische marketingbegrippen naar bruikbare concepten en praktijken.  Kenmerkend voor hem is zijn kritische geest, zijn feilloze gevoel voor humor én zijn passie voor uw zaak.  

Zijn kracht als adviseur en coach ligt in het op maat begeleiden van ondernemers en ondernemingen zonder daarbij onderscheid te maken tussen kleine en uit de kluiten gewassen KMO’s.

 

Succesvol ondernemer & marketeer in de praktijk sinds meer dan 20 jaar.

Fatmama. Wie zijn wij?

Marketingadviesbureau voor KMO’s

Wilt u een marketingbeleid dat werkt? Zoekt u strategisch advies en begeleiding waarmee uw onderneming zich onderscheidt? Onze ervaren coaches helpen u graag op weg!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Strategisch advies.

U weet waar u staat als bedrijf? Maar nog niet waar u naartoe gaat. Wij helpen u graag op weg om uw onderneming te herpositioneren en nieuw leven in te blazen.

Analyse en advies van strategische mogelijkheden voor uw bedrijf op internet.

De nieuwe werkelijkheid is digitaal. Daar kunt u niet onderuit. Maar is uw onderneming daar wel op voorbereid? Door een wendbare bedrijfsstrategie toe te passen kunt u zich nog sterker positioneren op internet, waardoor uw marktaandeel toeneemt en uw omzet gaat groeien.

Marketinganalyse en marketingadvies.

Een professioneel marketingbeleid is voor de hedendaagse KMO geen overbodige luxe meer. Wilt u scoren in een concurrentiële markt? Dan moet u uw marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij bekijken marketing dan ook vanuit de beleving van de klant. Op basis van een grondige analyse schrijven we uw bedrijfs- en communicatiestrategie uit in een praktisch en professioneel marketingplan. Daarbij richten we ons niet op één kanaal, maar selecteren we een mix van on- én offlinemiddelen die bij u en uw doelgroep past.

Ons geheim?

Dat hebben we eigenlijk niet. Of toch, gezond verstand, geen vakjargon en respect voor de basisregels! Een inspirerende partner en een enthousiast team van specialisten met hart voor uw zaak Onze magic box is een doos vol kennis en ervaring. Alles wat we nodig hebben om u te begeleiden op weg naar meer efficiëntie, omzet en rendement.

Op maat.

Omdat iedere klant anders is, nemen we bij het vrijblijvend intake gesprek uitgebreid de tijd om samen met u uw bedrijfsstrategie grondig te analyseren.  Daarna formuleren we een gepast advies. Volledig op maat van uw wensen en noden. Realtime opvolging: bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt op elk moment online de evolutie van uw dossier volgen.

Een oplossing in mensentaal en een gedurfde visie

Wij formuleren de oplossing voor uw bedrijf in klare taal die boekdelen spreekt. Door creativiteit en out-of-the-box denken komen we altijd tot frisse nieuwe ideeën. Zo bent u zeker van een effectieve strategie en resultaat.

Overtuigd? Kom vrijblijvend met ons praten, en neem in geen tijd genadeloos voorsprong op uw concurrenten.