Ondernemers getuigen

Wij zijn ondertussen enkele jaren persoonlijk begeleid bij het opzetten van enkele marketingprojecten binnen de firma EMROL. Deze begeleiding en het strategisch advies werd vooral gegeven in het kader van het opzetten van onze online aanwezigheid.

De adviesdiensten van SMART ADVIES, met name van Eric Gebruers (zaakvoerder), hebben gezorgd voor een betere ROI.

Vraagstukken m.b.t. onze online marketingdiensten werden door hem met enthousiasme en professionaliteit beantwoord.

Met hun advies hebben we zeker enkele strategische stappen vooruit kunnen zetten.Pieter Jacobs - Managing Director Emrol bvba


Door de begeestering en het enthousiasme van de zaakvoeder, Eric Gebruers, hebben we een meer dan een communicatiebureau gevonden. We hebben er een uitstekende adviseur in gevonden.

Door het professioneel advies werd een strategie opgebouwd met een lange termijn visie.

Het doel van deze adviezen was ons meer inzichten te geven en natuurlijk return on investment te realiseren, groei te bewerkstelligen. We mogen stellen dat door deze adviezen we een positieve progressie ervaring in onze marketing.Céline Van der Veken - Zaakvoeder s' Graevenhof / Art & Dinner


Als KMO met een beperkt aantal personeelsleden en zeer internationaal getint waren wij er ons van bewust dat een goed onderbouwde marketingstrategie een noodzaak was. Gezien wij niet van de jongste zijn informeerden wij zowat overal hoe dit het meest efficiënt kon gebeuren, doch tegen een betaalbare prijs/kwaliteit verhouding.

Eric Gebruers nam alle info consequent op en zocht naar de meest interessante strategische optimalisatie voor ons als KMO.
De adviezen van fatmama zijn echt ‘tailor made’, rekening houdende met alle specifieke eisen van ons naar onze klanten en potentiële klanten. Een ietwat ouder cliënteel moest gemakkelijk overweg kunnen met dit nieuw gegeven.

Dit alles heeft tot een geslaagd project geleid, vooral dankzij hun erg professionele en intense samenwerking.
Marc Vastenavondt - Zaakvoerder DV Design


SMART ADVIES heeft voor mijn éénmanszaak uitgebreid advies verleend op niveau van marketing, communicatie en het businessmodel.

De aangereikte adviezen hebben de opstart van mijn bedrijf absoluut een stuk vlotter laten verlopen dan ikzelf had kunnen voorzien. Advies m.b.t. de manier om mijn zaak in de markt te zetten, de online aanwezigheid te organiseren – en te stimuleren – heeft absoluut bijgedragen tot de rendabiliteit.

De adviezen m.b.t. de communicatiemiddelen waren zeer bruikbaar en effectief.

Graag wil ik iedereen bij Fatmama hiervoor bedanken.Michael Brosens - Zaakvoerder MadMac