Adviezen en analyses

Overzicht van Adviezen en Analyses


We bieden nog enkele bijkomende adviesdiensten aan! Lees er meer over hieronder. Vind u niet waar u op zoek naar bent? Contacteer ons, kunnen we u niet verder helpen kan het steeds nuttig zijn dat we informatie doorgeven van collega’s.

 

ADVIEZEN ALGEMEEN

Communicatie
Marketing
Business Modellen
Strategisch
Strategiebepalingen
Marktonderzoek met bijhorend advies
Marketingstudies met bijhorend advies

ANALYSES

SWOT-analyse en het bijhorende advies
Intake met SMART Model

 

Contacteer ons

ADVIEZEN ONLINE & WEB

Communicatie
Marketing
Business Modellen
Strategisch
Strategiebepalingen
Marktonderzoek met bijhorend advies
Marketingstudies met bijhorend advies

ANALYSES

Website analyse
Sleutelwoord (keyword) analyse
Online concurrentie analyse
SEO analyse en advies
Link analyse

 

Deel

Advies en analyse à la carte!

Uiteraard kan u ook voor een eenvoudig advies bij ons terecht.

Voorbeeld. U wil graag weten met welke zoektermen u beter zichtbaar kan worden in de zoekresultaten op Google.  Dit advies kunnen wij prima aanleveren.

Een gesprek, een analyse, we leveren u een overzicht aan van de zoektermen die u een betere positionering kunnen geven. Betere visisbiliteit = meer bezoeken = meet leads, propects en verkoop.

U twijfelt over de kwaliteit van uw website maar heeft er zelf niet voldoende kennis over.  Wij maken een professionele analyse van uw website en staven de goede punten, de minder goede punten en de zaken waar u dringend dient in te grijpen.

Het verbeteren van uw website ligt soms op een kleine plaats. Maar u moet wel weten waar er juist aanpassingen dienen uitgevoerd te worden.  We reiken alles aan op basis van een professioneel rapport. Dit rapport kan u dan weer gebruiken om uw webontwikkelaar te helpen. Eventueel om intern aan de slag te gaan. U mag steeds een ‘demo-rapport’ aanvragen.

Alle adviesopdrachten starten met een vrijblijvend intake gesprek. Duidelijk, transparantie en ROI staan voorop in onze bedrijfsfilosofie! Bekijk ons stappenplan hier.

Ik wil meer weten!

Deel