Advies voor starters

Starters, laat u adviseren.

Advies voor starters

Bij ons kan u als starter terecht voor een startersplan. We adviseren u welke stappen je bij de start van uw onderneming in acht dient te nemen. Weet je wel hoe je website opgebouwd moet worden. Waar zijn je potentiële klanten naar op zoek als ze op je website komen? Heb je al nagedacht over een communicatieplan? En heb je je ondernemingsmodel al eens laten bekijken door een ervaren ondernemer? Hoe ge ja publicteit voeren zonder kapitalen uit te geven? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, we maken je graag duidelijk hoe we tewerk gaan en waar je aan de start al een voorsprong kan nemen.


Goed begonnen, 90% gewonnen

Iedereen kent de uitdrukking, “goed begonnen is half gewonnen”. Onze visie is dezelfde, maar dan toch net iets ambitieuzer. Een goede start betekent dat je meer dan half gewonnen bent. Een goede start betekent dat je rekening hebt gehouden met alle aspecten van het ondernemerschap. Vandaag liggen de valkuilen op de meest ondenkbare plaatsten. Breng de mogelijke valkuilen in kaart. Hou er rekening mee! En vooral, laat je enthousiasme de vrije loop, maar wees er steeds van bewust dat ondernemen veel te maken heeft de juiste analyses die jij maakt. Advies voor starters is dus nuttig. Wij helpen je bij het bouwen van je fundamenten en het nemen van een vlotte start!

Breng je doelen in kaart

Wat is je doel? Daar heb jij uiteraard een antwoord op! Slagen in je opzet, het realiseren van je droom. Een eigen zaak! Je doelen goed in kaart brengen is een enorme stap vooruit! Zijn je doelen realiseerbaar? Meer dan waarschijnlijk wel! Omschrijf je doelen in detail en toets ze aan de realiteit. Misschien is het wel nuttig om een extern adviseur erbij te halen. Advies voor starters betekent niet dat wij de wijsheid in pacht hebben als het op jouw expertise en domein aankomt. Maar wel iemand die jou de gerichte vragen stelt en je misschien tot andere inzichten brengt. Andere inzichten die jou je startersplan doet bijsturen, inzichten die je meer kans op slagen geven. Dus advies voor starters kan je alleen maar kennis bijbrengen, en kennis is onontbeerlijk.Contacteer ons

Onderneem met plezier

Ondernemen is fun! Maar besef dat er ook zaken zijn waar jij misschien niet echt een grote kennis over hebt. Of dingen die je gewoon niet graag doet. Doe je graag administratie? Of zet je je focus op verkoop? In veel gevallen is het antwoord al op voorhand duidelijk. U zal het antwoord ook wel kunnen invullen. Maak van je ondernemerschap de tijd van je leven. Maak je onderneming succesvol. Ben je eenmanszaak of start je met 100 personeelsleden? Het maakt niet uit! Bereid je voor op de best mogelijke manier en je zal de minder prettige kanten tot het minimum kunnen herleiden.Ondernemen is fantastisch, je draagt bij aan de economie en je doet wat je graag doet. En zo moet het blijven tijdens je hele loopbaan als ondernemer.

Advies voor starters, onze manier van werken.

Directe Communicatie

 • 01

  Na ons ‘intake’ gesprek starten we met het samenstellen van uw persoonlijk plan, we schrijven het uit en u kan ermee aan de slag.

 • 02

  Tijdens de afgesproken periode kan je steeds terecht voor advies en informatie. We helpen je graag verder.

 • 03

  We reiken je de tools aan die je best kan gebruiken om verschillende taken uit te voeren, en we houden rekening met de budgetten, minder kosten betekent meer winst.

 • 04

  We adviseren je hou je best communiceert met je doelgroep, hoe je nieuwe klanten kan vinden en welke tools en technieken het beste zijn voor jou onderneming.


Contacteer ons

Uw persoonlijk geschreven plan

 • 01

  Je ontvangt van ons je persoonlijk uitgeschreven plan waar je steeds kan op terugvallen, geven jou de nodige geheugensteuntjes, en maken een opsomming van de zaken die voor jou bedrijf belangrijk zijn.

 • 02

  Je hoeft he helemaal niet te binden aan alle adviesdiensten die we aanbieden. We geven je advies waar je zelf het meeste return van kan krijgen. Ben je zelf een afgestuurd marketeer, dan zal je op dat niveau al de nodige kennis hebben. Ben je niet echt bedreven in communicatiemiddelen, dan helpen we jou hiermee verder.

 • 03

  Wil je een website starten die je klanten aanreikt, een website die je kan terugvinden in Google? We tekenen een volledige sitemap uit, vestigen je aandacht op de CTA’s (Call to Action) en adviseren je hoe je best inhoud schrijft voor je website.

 • 04

  Het advies dat je van ons ontvangt moet je voor een lange tijd helpen de juiste beslissingen te nemen, het moet je helpen je ndeneming te laten groeien op een verantwoorde manier. Niet zo slecht als een korte termijn visie.


Contacteer ons

Advies voor starters dat verschil maakt

 • 01

  Waar maken we het verschil? We spreken niet in vakjargon! Mensentaal is wat het beste werkt. Adviseren is duidelijke boodschappen brengen. Boodschappen waar je wat aan hebt!

 • 02

  Je krijgt je eigen toegang tot een enorm uitgebreide kennisbank, niet enkel over de materie waar we zelf goed in zijn, maar ook bronnen die nuttig kunnen zijn voor jou. Bronnen die je verder kunnen helpen bij je start, of wanneer je al een hele tijd onderweg bent.

 • 03

  Wat gaat het allemaal kosten? Die vraag moet je jezelf zeker stellen! We zijn erg transparant op dat vlak. We werken tegen een uurtarrief. Maar je komt nooit voor verassingen te staan, op voorhand geven we je de totaalsom door van het pakkeet dat wij denken dat je nodig hebt.

 • 04

  Heb je je ondernemingsnummer al? Dan kan je mogelijk gebruik maken van KMO Portefeuille. Een dienst van de Vlaamse Overheid. Via het agentschap Ondernemen en Innoveren kan je tot 40% subsidie ontvangen op de diensten die we leveren. We zijn namelijk officieel erkend KMO portefeuille dienstverlener.


Contacteer ons